[wcas-search-form]
2-5 werkdagen levering
Maatwerk? Geen probleem
Meer dan 10 jaar ervaring


LICHTRECLAME IS EEN ZEER MOOIE EFFECTIEVE MANIER OM UW BEDRIJF ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN EN EXTRA OP TE VALLEN


DIT KAN SUBTIEL D.M.V. INDIRECTE VERLICHTING OF DOOR DIRECTE VERLICHTING. LETTERBENDERS IS EEN NEDERLANDSE FABRIEK, WELKE EEN EIGEN PRODUCTIE HEEFT IN DIVERSE BUITENRECLAMES VAN BUDGET TO HIGH END. ONZE KLANTEN KOMEN VOORNAMELIJK UIT NEDERLAND EN BELGIE EN ZIJN O.A: SIGNMAKERS, RECLAMEBUREAUS, INTERIEUR BOUWERS EN EINDGEBRUIKERS.

AL ONZE PRODCUTEN WORDEN IN GEHEEL EIGEN PRODUCTIE GEMAAKT, HIERDOOR KUNNEN WIJ DE BESTE KWALITEIT EN SERVICE BIEDEN.

MOGELIJKHEDEN BEKIJKEN?

BEKIJK HIER ONZE MODELLEN, EN VRAAG GEHEEL VRIJBLIJVEND EN KOSTELOOS EEN OFFERTE OP. OOK VOOR LICHTBAKKEN KUNT U BIJ ONS TERECHT.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

ALS ALLEREERST IS HET BELANGRIJK TE WETEN WAT U WILT EN WAT U NODIG HEEFT. HIERVOOR HEEFT U EEN AANVRAAG INGEDIEND, VERVOLGENS NEMEN WIJ CONTACT MET U OP. TIJDENS DIT CONTACT BESPREKEN WIJ VERDERE DETAILS, WAARONDER PLAATSING, MATERIALEN EN MATERIAALKOSTEN. DE UITEINDELIJKE OFFERTE VIND U IN DE MAIL. WANNEER ER AKKOORD IS GEGEVEN MET DE OFFERTE BEGINNEN WIJ IN ONZE WERKPLAATS AAN U PRODUCT, DIE WIJ VERVOLGENS BINNEN DE AFGESPROKEN LEVERTIJD NAAR U OPSTUREN.

LEVERTIJD

VOOR ONZE LICHTRECLAMES HANTEREN WIJ EEN PRODUCTIETIJD VAN +/- 4-6 WEKEN, MET UITZONDERING VAN MAATWERK. DEZE IS AFHANKELIJK VAN HET PRODUCT.  SPOEDOPDRACHTEN ZIJN MOGELIJK MET EEN KORTE LEVERTIJD, DIT KAN IN OVERLEG OM TE KIJKEN OF DIT HAALBAAR IS.

 

VOOR DE LICHTBAKKEN HANTEREN WIJ EEN LEVERTIJD VAN 5 TOT 10 WERKDAGEN, AFHANKELIJK VAN WAT ONZE VOORRAAD BETREFT. ANDERS HANTEREN WIJ EEN LEVERTIJD VAN 10 TOT 20 WERKDAGEN. VOOR SPOED AANVRAGEN KUNT U OOK BIJ ONS TERECHT, HIERVOOR KUNT U HET BESTE EVEN BELLEN. DAN KIJKEN WE MET U NAAR DE BESTE OPLOSSING EN WAT HAALBAAR IS, NATUURLIJK IN OVERLEG.

ONDERHOUD

ONDERHOUD IS BIJ LICHTRECLAME BELANGRIJK, OOK HIERVOOR KUNT U BIJ ONS TERECHT. VRAGEN OVER ONDERHOUD KUNT U STELLEN IN DE MAIL. VOOR KLEIN ONDERHOUD KUNT U HIER ONDERDELEN BESTELLEN. BOVENDIEN BIEDEN WIJ OOK EEN ONDERHOUDSCONTRACT AAN, DEZE KUNT U BIJ ONS AANVRAGEN IN DE MAIL. WIJ RADEN AAN OM JAARLIJKS ONDERHOUD TE PLEGEN HIERDOOR, GAAT DE LICHTRECLAME LANGER MEE.

profiel3, doosletters, led letters, doosletter indirect verlicht
KWALITEIT

BIJ LETTERBENDERS STAAN KWALITEIT EN WENSEN VAN DE KLANT OP 1, HIERDOOR PROBEREN WIJ MET U ALTIJD TE KIJKEN NAAR DE BESTE OPTIE EN WAT HET BESTE PAST. WIJ GARANDEREN UITERAARD DE BESTE KWALITEIT PRODUCTEN. HIERDOOR WERKEN NAUW SAMEN MET VERSCHILLENDE EUROPESE BEDRIJVEN, WAARDOOR WIJ DE BESTE KWALITEIT PRODUCTEN KUNNEN BIEDEN.

profiel3, doosletters, led letters, doosletter indirect verlicht
dubbelzijdige lichtbak
MEER INFORMATIE?

VOOR VRAGEN EN VERDERE INFORMATIE OMTRENT ONZE PRODUCTEN KUNT U ALTIJD BELLEN OF EEN EMAIL STUREN. OOK KUNT U DOORMIDDEL VAN EEN  LIVE CHAT EEN BERICHT NAAR ONS STUREN. EEN VAN ONZE COLLEGA’S STAAT U GRAAG TE WOORD OM U TE VOORZIEN VAN DE CORRECTE INFORMATIE.

Letterbenders levert Doosletters, Freesletters, Lichtbakken en Reclamezuilen.
Onze kennis en ervaring gaat terug tot 2006 waardoor wij kwaliteit en flexibiteit kunnen leveren.

Follow Letterbenders
Hulp nodig? Chat met letterbenders