[wcas-search-form]
2-5 werkdagen levering
Maatwerk? Geen probleem
Meer dan 10 jaar ervaring

Lichtbakken


EEN LICHTBAK AAN DE GEVEL IS EEN UITSTEKENDE MANIER OM JE BEDRIJF OP TE LATEN VALLEN.


ONZE LICHTBAKKEN WORDEN MONTAGE KLAAR GELEVERD EN IN EIGEN PRODUCTIE GEMAAKT. DOORDAT DE LICHTBAKKEN IN EIGEN PRODUCTIE WORDEN GEMAAKT, KUNNEN WIJ DE KLANT VAN ELKE WENS VOORZIEN. MET MEER DAN 10 JAAR ERVARING, KUNNEN WIJ MET TROTS ZEGGEN DAT U BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES BENT.

U KUNT ONLINE OOK ENKELE  STANDAARD MAATVOERINGEN RONDE LICHTBAKKEN  BESTELLEN KIK HIER

U KUNT ONLINE OOK ENKELE  STANDAARD MAATVOERINGEN VIERKANTE LICHTBAKKEN  BESTELLEN KIK HIER

LEVERTIJD

VOOR DE LICHTBAKKEN HANTEREN WIJ EEN LEVERTIJD VAN 5 TOT 10 WERKDAGEN, AFHANKELIJK VAN WAT ONZE VOORRAAD BETREFT. ANDERS HANTEREN WIJ EEN LEVERTIJD VAN 10 TOT 20 WERKDAGEN. VOOR SPOED AANVRAGEN KUNT U OOK BIJ ONS TERECHT, HIERVOOR KUNT U HET BESTE EVEN BELLEN. DAN KIJKEN WE MET U NAAR DE BESTE OPLOSSING EN WAT HAALBAAR IS, NATUURLIJK IN OVERLEG.

KWALITEIT

BIJ LETTERBENDERS STAAN KWALITEIT EN WENSEN VAN DE KLANT OP ABSOLUTE NUMMER 1. HIERDOOR GAAN WIJ ALTIJD DOOR TOTDAT U TEVREDEN BENT. DOOR MEER DAN 10 JAAR ERVARING KUNNEN WIJ SAMEN MET U KIJKEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN, HIERDOOR KIJKEN WIJ SAMEN NAAR WAT DE BESTE OPLOSSING VOOR U IS.

ONDERHOUD

ONDERHOUD BIJ LICHTBAKKEN IS BELANGRIJK, HIERVOOR KUNT U OOK BIJ ONS TERECHT. BIJ KAPOTTE ONDERDELEN KUNT U DEZE HIER BESTELLEN. VOOR MEER VRAGEN OVER ONDERHOUD KUNT ONS ALTIJD MAILEN OF BELLEN.

EVENTUELE VRAGEN

VOOR MEER INFORMATIE EN EVENTUELE AANVRAGEN KUNT U ONS EEN MAILTJE STUREN. HEEFT U ANDERE VRAGEN, DAN KUNT U ONS OOK TELEFONISCH BEREIKEN. EEN VAN ONZE COLLEGE’S STAAT KLAAR OM AL U VRAGEN TE BEANTWOORDEN. HEEFT U EEN SNELLE VRAAG? DAN KUNT U OOK EEN CHAT BERICHT STUREN.

Letterbenders levert Doosletters, Freesletters, Lichtbakken en Reclamezuilen.
Onze kennis en ervaring gaat terug tot 2006 waardoor wij kwaliteit en flexibiteit kunnen leveren.

Follow Letterbenders
Hulp nodig? Chat met letterbenders